TTGB Ortak Karar Forumu Toplantı gündemine dair Görüş ve Öneriler
Moderatörler: Gürkan Yergün, Bilal ÖZDEMİR
- Bilal ÖZDEMİR
- Kullanıcı
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- İletişim:
Masa onayı yapılmadı
TTGB Ortak Karar Forumu Toplantı gündemine dair Görüş ve Öneriler
Bu Başlığın Cevap bölümüne ,OKF toplantı tarihi belirtilmek suretiyle gündeme alınmasını istediğiniz Görüş ve Öneriler gerekçeleriyle birlikte yazılabilecektir
Doğanın Var Olma Mücadelesine Katkıda Bulunmaya Geldim,Onunla birlikte özgürleşmek için !
- Bilal ÖZDEMİR
- Kullanıcı
- İletişim:
Masa onayı yapılmadı
Re: TTGB Ortak Karar Forumu Görüş ve Öneriler
26 Nisan toplantısında ,TTGB Yönetişim organları hakında bilği verilmesi
Doğanın Var Olma Mücadelesine Katkıda Bulunmaya Geldim,Onunla birlikte özgürleşmek için !
-
Gürkan Yergün
- Kullanıcı
- İletişim:
Masa onayı yapılmadı
Gündem hakkında
UTGB ve İZTAGÇEB in İZ. BB. ile yürüttüğü Danışmanlık Kurulu faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılmasını öneriyorum.
- Bilal ÖZDEMİR
- Kullanıcı
- İletişim:
Masa onayı yapılmadı
Re: TTGB Ortak Karar Forumu Toplantı gündemine dair Görüş ve Öneriler
10 Mayıs toplantısına dair gündem önerileri;
1.Yeni katılan üyelerle tanışma-Tanıtma
2.TTGB Yönetişim Sisteminin oluşturulması maksadıyla ,Paydaş temsilcileri ve paydaş topluluk üyeleri tarafında yapılması gereken öncelikli konular hakında bilgilendirme yapılması,'
3.TTGB nin Etik Kuralları,
4.Paydaşlar tarafından yürütülen faaliyetler (Konferan, Seminer,Çalıştay,Fuar organizasyonu vb.Etkinlikler,Basın-Yayın medya organizasyonları ,paylaşımları,önemli Haber -Yorumlar
1.Yeni katılan üyelerle tanışma-Tanıtma
2.TTGB Yönetişim Sisteminin oluşturulması maksadıyla ,Paydaş temsilcileri ve paydaş topluluk üyeleri tarafında yapılması gereken öncelikli konular hakında bilgilendirme yapılması,'
3.TTGB nin Etik Kuralları,
4.Paydaşlar tarafından yürütülen faaliyetler (Konferan, Seminer,Çalıştay,Fuar organizasyonu vb.Etkinlikler,Basın-Yayın medya organizasyonları ,paylaşımları,önemli Haber -Yorumlar
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir